gf/csus.jpg - 2475 Bytes
gf/Stangap1.jpg - 4405 Bytes
Introducere
Despre mine
Galerie Foto
CV
Download
Amuzament
Link-uri
Contact
Versiunea engleza
gf/pstjos.jpg - 1771 Bytes
gf/cont.jpg - 2275 Bytes

Această secțiune cuprinde cele mai importante repere ale vieții mele.

Mai întâi, aruncați o privire în tabelul de mai jos.

17 aprilie 1982 M-am născut la Brașov.
1982-1989 Copilăria mi-am petrecut-o la bunici în Brașov până la vârsta de 7 ani și ceva, când mi-am luat ghiozdanul din cui și am devenit școlar.
1989-1997 Am fost elev al școlii generale nr. 8. Anii de generală au fost destul de interesanți, în felul lor, și am avut norocul de a învăța într-o clasă cu un colectiv foarte simpatic.
1997-2001 Am fost elev al Liceului de Informatică din Brașov. Anii de licean mi-au rămas întipăriți în suflet în mod special și, pot să spun, fără frica de a folosi un clișeu, că au contribuit din plin la formarea mea ca om. Clasa noastră a fost, de asemenea, una simpatică...eram prezentați, de altfel, drept cea mai simpatică clasa..nu știu dacă din întreg liceul, dar din promoția noastră, cu siguranță.
2001-prezent Începând din toamna anului 2001 sunt student la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității Transilvania din Brașov, specializarea Informatică. În paralel am urmat și cursurile specializării Sociologie din cadrul Facultății de Drept și Sociologie, aceeași universitate. În prezent, frecventez cursurile anului patru și mă pregătesc pentru licență.

Tabelul conține doar tendințele mari care mi-au "ordonat" viața până acum. Alte evenimente (bursa în Olanda, pentru a da numai un exemplu) nu le-am menționat, pentru a nu încărca inutil spațiul "tipografic":) .

Cred că a sosit momentul să vă spun ce mă interesează pe mine mai mult și mai mult în această viață...aruncați o privire în lista de mai jos, care nu este nici pe departe  completă.

 • Programare: Delphi, Java, C++, C# .
 • Istorie: mă preocupă istoria în general și istoria românească în special.
 • Îmi place să ascult orice fel de muzică de calitate. Lupt cu toate mijloacele de care dispun împotriva nonvalorii muzicale și a nonvalorii de orice fel ar fi ea.
 • Îmi place compania oamenilor inteligenți și sinceri. Detest ipocrizia și, în general, micimea sufletească de care dau dovadă mulți dintre semenii noștri.
 • Îmi plac desenele animate:), din acest punct de vedere cred că voi rămâne întotdeauna un copil.
 • Iubesc sportul cu pasiune..îmi place să privesc aproape orice fel de sport. De-a lungul timpului am practicat câteva sporturi, cum ar fi: înot, karate, baschet...și sportul minții. Abia aștept iarna pentru a putea merge la schi. Și, în general, nu scap nici un prilej de a juca o partidă de baschet, de a înota un pic.... 
 • Îmi plac filmele bune și, tocmai de aceea, privesc cu tristețe cum este atins de banalitate și acest domeniu al culturii umane.
 • Iubesc arta autentică, îmi displac profund kitsch-urile.
 • Nu aș putea să trăiesc fără să călătoresc, fără să văd și fără să învăț cât mai multe.


Proiecte de viitor:

 • -mi termin cu bine cele două facultăți.
 • Să mă realizez din punct de vedere profesional și sentimental.
 • Să am o familie frumoasă și, de ce nu, o viață fericită și împlinită.